Om Strai Kjøkken

Strai Kjøkken er en heleid norsk familiebedrift med stolte tradisjoner tilbake til 1929.

Strai Kjøkken er historien om fire generasjoner Tobiassen. Det begynte med Erling, som i 1929, etter 20 år i USA, bosatte seg på Strai, nord for Kristiansand. Her startet han opp Strai Trevarefabrikk. På begynnelsen av 1950-tallet ga han stafettpinnen videre til sønnene Jens og John. I dag styrer Reidar, Tor Erling og Kåre (tredje generasjon) og Terje og Jan Frode (fjerdegenerasjon) den solide og framtidsrettede familiebedriften.


Les mer om vår historie her! 

Strai Kjøkken har i nyere tid investert tungt i moderne produksjonsteknologi, og leverer årlig over 3300 funksjonelle og stilrene kvalitetskjøkken.

Bedriften har 12 egeneide butikker og et veldrevet forhandlernett over hele Sør-, Øst og Vestlandet.

Flaggskipet Strai Kjøkken Kristiansand er Norges største i sitt slag, med et areal på hele 1550 m2. Strai Kjøkken har i dag over 140 dyktige medarbeidere fordelt på produksjon, administrasjon og butikker.

Info & personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info