Om Strai Kjøkken

Strai Kjøkken er en heleid norsk familiebedrift med stolte tradisjoner tilbake til 1929.

Strai Kjøkken er historien om fire generasjoner Tobiassen. Det begynte med Erling, som i 1929, etter 20 år i USA, bosatte seg på Strai, nord for Kristiansand. Her startet han opp Strai Trevarefabrikk. På begynnelsen av 1950-tallet ga han stafettpinnen videre til sønnene Jens og John. I dag styrer Reidar, Kåre og Tor Erling (tredje generasjon) og Jan Frode, Terje, Rannveig og Audun (fjerdegenerasjon) den solide og framtidsrettede familiebedriften.


Les mer om vår historie her! 

Strai Kjøkken har i nyere tid investert tungt i moderne produksjonsteknologi, og leverer årlig over 4000 funksjonelle og stilrene kvalitetskjøkken.

Bedriften har 12 egeneide butikker og et veldrevet forhandlernett over hele Sør-, Øst og Vestlandet.

Flaggskipet Strai Kjøkken Kristiansand er Norges største i sitt slag, med et areal på hele 1550 m2. Strai Kjøkken har i dag over 165 dyktige medarbeidere fordelt på produksjon, administrasjon og butikker.

Info & personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info
Scroll down