Våre garderobemodeller

Mange ser på garderoben som en del av interiøret fremfor kun som oppbevaringsplass. Slik som baderoms- og kjøkkeninnredninger er bærende visuelle elementer, kan også garderoben bli et vakkert fokus i entreen og på soverommene. Vi har et bredt utvalg av modeller, farger og utførelser på garderobeløsningene våre. Vi viser her et utvalg av våre garderobemodeller, men husk at vi leverer alle fronter som du finner i vårt kjøkkensortiment også til garderober.

Svalbard

En bestselger som kan kombineres i utallige varianter og farger. Modellen kjennetegnes av stram design og funksjonelle, glatte overflater.

Modellen er tilgjengelig i alle våre standard- og NCS malingsfarger.

  1. Moderne

Besseggen

Besseggen er elegant og moderne med gjennomtenkt design. Overflate i eikefiner som er børstet for å få fram treverkets spesielle struktur. De underlimte gripelistene i heltre eik er en integrert del av garderoben. 

Modellen er tilgjengelig i alle våre standard beisfarger.

  1. Moderne

Rondane

Rondane er en klassisk og landlig garderobe i heltre eik. Eik er et eksklusivt og solid materiale som gir et naturlig fargespill og struktur. Enten den males, beises eller lakkes har Rondane et varmt og unikt særpreg.

Modellen er tilgjengelig i alle våre standard- og NCS malingsfarger og beisfarger.

  1. Klassisk

Blindleia

En klassisk og tidløs modell med rette endekanter og profilerte detaljer. Dette er en allsidig og stilren modell som også egner seg godt med omramming og fremtrukket sokkel.

Modellen er tilgjengelig i alle våre standard- og NCS malingsfarger.

  1. Klassisk

Lysefjord

Synet av Lysefjorden fra toppen av Prekestolen er imponerende. Det er også vår modell, som nettopp har fått navnet Lysefjord. Den smale rammen gjør at det klassiske uttrykket møter det moderne.
Modellen er tilgjengelig i alle våre standard- og NCS malingsfarger.

Drømmer du om nytt kjøkken, bad eller garderobe? 

Våre dyktige konsulenter er med deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til ferdig montert. 
De skreddersyr den perfekte løsningen - akkurat slik du drømmer om. 

 

Info & personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info