Kjøkkentilbehør

Benkeplater

Hos Strai Kjøkken finner du et imponerende utvalg av benkeplater i ulike materialer, inkludert eik, stein, dekton, laminat, corian, kompositt, marmor og heltre. Våre benkeplater er designet for å møte dine behov og stilegenskaper, enten du foretrekker den varme og naturlige følelsen av eik og heltre, den robuste og tidløse stilen til stein og marmor, eller den innovative og slitesterke kvaliteten til dekton og kompositt.

 

Les mer

Smarte løsninger

Utforsk vårt utvalg av gjennomtenkte tilbehør som er skapt for å optimalisere plassen og gjøre kjøkkenopplevelsen din enklere. Med fokus på funksjonalitet og stil, tilbyr vi innovative løsninger som gir deg mer rom til å utfolde deg på kjøkkenet. Oppdag hvordan Strai Kjøkken kan gjøre matlaging og oppbevaring bedre

Hyller og knagger

Gi kjøkkenet ditt en oppgradering med vårt utvalg av stilfulle og praktiske hyller og knagger. Vårt fokus på kvalitet og funksjonalitet gjør det enkelt å designe og tilpasse kjøkkenet ditt, samtidig samtidig som du holder orden på alt fra kokekar til krydder.

Tilbehør skuff

Vårt brede utvalg av skreddersydde løsninger gir deg muligheten til å organisere og optimalisere plassen i skuffene dine, slik at du kan holde orden på alt fra bestikk til krydder med letthet. Med høy kvalitet og holdbarhet er våre skuffeinnsatser det perfekte tilbehøret for ethvert moderne kjøkken

Glass og vitrineskap

Glass og vitrineskap som balanserer perfekte mellom stil og organisasjon. Vår skap legger til rette for å skape et helhetlig uttrykk på ditt nye kjøkken, og gir gir deg enda mer frihet i hvordan ditt nye kjøkken skal bli.

Drømmer du om nytt kjøkken, bad eller garderobe? 

Våre dyktige konsulenter er med deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til ferdig montert. 
De skreddersyr den perfekte løsningen - akkurat slik du drømmer om.