Våre baderomsmodeller

Generasjoner av nordmenn har lært at kvalitet er avgjørende når man bygger hus som skal tåle tidens tann. Ikke bare utvendig, men også inne. Våre baderom har delikat design, men de er også konstruert for å vare lenge. Vi har et bredt utvalg av modeller, farger og utførelser på baderomsløsningene våre. Vi viser her et utvalg av våre baderomsmodeller, men vi leverer også alle fronter som du finner i vårt kjøkkensortiment til baderom.

Besseggen

Besseggen er et elegant og moderne bad med gjennomtenkt design. Overflate i eikefiner som er børstet for å få fram treverkets spesielle struktur. De underlimte gripelistene i heltre eik er en integrert del av baderomsinnredningen. Modellen er tilgjengelig i våre standard beisfarger

  1. Moderne

Lysefjord

Denne modellen er inspirert av selveste Preikestolen og den fantastiske utsikten til Lysefjorden. Alle detaljer er tatt hensyn til, de elegante, smale rammene er utformet med klassisk eleganse og varighet som rettesnor. Dette er en av våre mest populære modeller og kan fås i alle våre standardfarger, samt alle NCS-fargene.

  1. Moderne

Femunden

Femunden har en overflate som gjengir trestruktur og -mønster på en naturtro måte. Her får du det beste fra to verdener: holdbarhet og stabilitet fra slitesterk melamin i kombinasjon med struktur og fargespill slik vi kjenner det fra ekte tre.

Denne modellen får du i 3 ulike melaminfarger: Mørk Brun Eik Dekor, Sort Eik Dekor og Lys Eik Dekor.

  1. Moderne

Lista

Lista er en elegant og funksjonell modell. Med sine rene linjer og slette fronter i børstet eikefiner vil denne modellen gi et levende og moderne uttrykk. Modellen er tilgjengelig i malt, lakkert og beiset utførelse.

  1. Moderne

Bygdøy

Vår nye designklassiker Bygdøy!
Med fokus på nordisk design og tidløs eleganse kan denne modellen gjerne benyttes på baderom. Med sitt stramme designuttrykk og naturlige skjønnhet av ekte tre vil Bygdøy gi ditt bad en følelse av harmoni og luksus. Modellen tilbys i våre 10 ulike beisfarger.

  1. Moderne

Svalbard

Svalbard kjennetegnes av stram design og funksjonelle, glatte overflater. Denne modellen gir et delikat og stilrent baderom. Modellen er tilgjengelig i alle våre standard- og NCS malingsfarger.

  1. Moderne

Rondane

Rondane er et klassisk og landlig bad i heltre eik. Eik er et eksklusivt og solid materiale som gir et naturlig fargespill og struktur. Enten den males, beises eller lakkes har Rondane et varmt og unikt særpreg. Modellen er tilgjengelig i alle våre standard- og NCS malingsfarger og beisfarger.

  1. Klassisk

Blindleia

En klassisk og tidløs modell med rette endekanter og profilerte detaljer. Dette er en allsidig og stilren modell som også egner seg godt med omramming.

Modellen er tilgjengelig i alle våre standard- og NCS malingsfarger.

  1. Klassisk

Snøtinden

Med sine hvite, slette fronter og rene linjer blir Snøtinden en moderne klassiker. Stilrent design og integrerte gripelister gjør badet tidsriktig og anvendelig. Modellen er tilgjengelig i hvit utførelse.

  1. Moderne

Drømmer du om nytt kjøkken, bad eller garderobe? 

Våre dyktige konsulenter er med deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til ferdig montert. 
De skreddersyr den perfekte løsningen - akkurat slik du drømmer om.