Kjøkken

I fire generasjoner har familiebedriften Strai Kjøkken levert skreddersydde kvalitetsprodukter til hus og hjem. Solid håndverk, lokalt produsert er verdier som definerer oss. Våre kjøkken er bygd for å vare og byr på tidsriktige, innovative løsninger.

Planlegge

En vellykket kjøkkeninvestering starter med god planlegging. Våre konsulenter hjelper deg finne løsninger som utnytter plassen du har til rådighet og gir deg kjøkkenet du drømmer om.

Montere

Når kjøkkenet skal på plass, kreves det nøyaktighet og presisjon. Våre montører står klare til å hjelpe deg, dersom du trenger hjelp til montasjen. Vi leverer dessuten alle skrog ferdig sammensatt, som gir høy stabilitet og gjør monteringen enklere.

Ferdig kjøkken

Du har nå fått et komplett Strai Kjøkken i hus som du vil ha glede av i mange år framover. Du vil glede deg over kjøkkenets design og praktiske løsninger som gjør hverdagen enklere og trivselen høyere.

Finn en kjøkkenmodell som passer deg

Lysefjord

Denne kjøkkeninnredningen er inspirert av selveste Preikestolen og den fantastiske utsikten til Lysefjorden. Alle detaljer, fra kjøkkenplater og kjøkkenfronter til de elegante, smale rammene er utformet med klassisk eleganse og varighet som rettesnor. Lysefjord er moderne kjøkkendesign og kjøkkeninspirasjon du må se og kjenne på før du skaffer deg nytt kjøkken. Kjøkkenet er en av våre mest populære modeller og kan fås i alle våre standardfarger, samt alle NCS-farger.

  1. Klassisk
  2. Moderne

Besseggen

Besseggen er elegant og moderne med gjennomtenkt design. Overflate i eikefinér som er børstet for å få fram treverkets spesielle struktur. De underlimte gripelistene i heltre eik er en integrert del av kjøkkenet. Modellen er tilgjengelig i alle våre standard beisfarger.

  1. Moderne

Svalbard

En bestselger som kan kombineres i utallige varianter og farger. Modellen kjennetegnes av stram design og funksjonelle, glatte overflater. Modellen er tilgjengelig i alle våre standard- og NCS malingsfarger.

  1. Moderne

Femunden

Femunden har en overflate som gjengir trestruktur og -mønster på en naturtro måte. Her får du det beste fra to verdner: holdbarhet og stabilitet fra slitesterk melamin i kombinasjon med struktur og fargespill vi kjenner fra ekte tre.

Denne modellen får du i tre ulike melaminfarger: Mørk Brun Eik Dekor, Sort Eik Dekor og Lys Eik Dekor

  1. Moderne

Bygdøy

Vår nye designklassiker Bygdøy!
Med fokus på nordisk design og tidløs eleganse er det med stolthet vi lanserer vår aller nyeste modell Bygdøy. Det stramme og moderne designet mykes opp av den vakre trestrukturen og gir et sofistikert uttrykk. Treets naturlige skjønnhet er med på å skape et varmt og innbydende rom. Den smale rammen i massiv eik gjør Bygdøy til en solid og slitesterk modell.
Bygdøy tilbys i våre 10 ulike beisutførelser.

  1. Moderne
  2. Klassisk

Blindleia

En klassisk og tidløs modell med rette endekanter og profilerte detaljer. Dette er en allsidig og stilren modell som også egner seg godt med omramming og fremtrukket sokkel. Modellen er tilgjengelig i alle våre standard- og NCS malingsfarger.

  1. Klassisk

Lista

Lista er en elegant og funksjonell modell. Med sine rene linjer og slette fronter i børstet eikefinér vil denne modellen gi et levende og moderne uttrykk. Modellen er tilgjengelig i malt, lakkert og beiset utførelse.

  1. Moderne

Vinje

Vinje er en slett modell i ask. Frontene har stående treretning, noe som får frem treets grove struktur og årringer på en virkningsfull måte. Modellen er tilgjengelig i alle våre standard - og NCS malingsfarger og beisfarger.

  1. Moderne

Drømmer du om nytt kjøkken, bad eller garderobe? 

Våre dyktige konsulenter er med deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til ferdig montert. 
De skreddersyr den perfekte løsningen - akkurat slik du drømmer om. 

 

Hvitevarer

Velg mellom et bredt utvalg av koketopper, oppvaskmaskiner, kjøleskap og andre hvitevarer. Vi samarbeider med kvalitetsleverandører som Miele, AEG, Electrolux og Zanussi m.m.

Benkeplater

En god benkeplate skal ikke bare være pen å se på, men også tåle hardt bruk. Strai Kjøkken leverer et bredt utvalg av benkeplater og kjøkkenbenker i mange forskjellige stiler, varianter, farger og materialer. Hos oss finner du garantert den perfekte benkeplaten til ditt kjøkken!

Amatur

En elegant kjøkkenarmatur kan bli prikken over i-en på ditt nye kjøkken. Velg armatur i sort, hvitt eller krom som matcher kjøkkenets farger og stil.

Slik vil vi ha det på kjøkkenet i 2023

Bærekraft, holdbarhet og naturlige materialer er stadig mer etterspurt. Tradisjoner går hånd i hånd med det moderne kjøkkenlivet. Her er kjøkkenekspertens tips for 2023!

Les mer

Kjøkken til hytta

Ekte, norsk og varig er verdier vi forbinder med hytteliv. Kjøkkenet er hyttas sosiale nav. Her kommer familie og venner sammen rundt bordet. Rustikt, nostalgisk eller funksjonalistisk? Strai Kjøkken har modellen som passer for deg.

Les mer

Info & personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info