17. sep 2020 kl 14:45

Lunt og koselig

I forbindelse med Strai Kjøkkens 85-års jubileum i 2015, ble det avholdt en konkurranse. Da Malen Erichsen (24) fikk vite at hun hadde vunnet gavekortet på kr. 100 000, trodde hun det var en spøk.

17. sep 2020 kl 14:45

Malen er egentlig lærer, men har også et illustrasjonsbyrå kalt Pinne. Sammen med ektemann og tømrer, Espen, bor hun i et nybygd hus på Bjorevja i Åmli kommune.

– Å vinne en så flott premie betydde vanvittig mye for oss. Vi holdt akkurat på å bygge hus med et veldig stramt budsjett, og da telefonen kom om at mitt konkurransebidrag hadde vunnet, spratt jeg rundt og ropte høyt av glede, forteller den unge læreren.

PRAKTISK PAR

Restaurering av gamle møbler og hjemmesnekring er noe både Malen og Espen liker.

– Jeg er nok over gjennomsnittet interessert i oppussing av møbler og pynting av hjem. Både eksteriøret og interiøret i huset vårt er i gjennomført sveitserstil, og når vi valgte fliser, ovn, kjøkken, trapp og lignende, ville vi at det skulle tåle tidens tann. Marokkanske fliser, kakkelovn, og Strai-kjøkkenet er suverene eksempler på det, sier Malen og legger til:

– Ellers er det himla gøy med bruktfunn, og det er ikke langt i fra at finn.no er min beste venn, ler den sjarmerende jenta.

I TRÅD MED HUSETS ØVRIGE STIL