17. sep 2020 kl 14:45

Alltid en åpen dør

Litt nytt og noe gammelt, men først og fremst lunt, koselig og gjestfritt. Velkommen til Turid Hanstad Thoresens hyggelige hjem på Kroken.

17. sep 2020 kl 14:45

ROM FOR ALLE

Utover Turid, som er teamleder for funksjonshemmede barn i Lillehammer kommune, og mannen Eivind, som jobber i Telenor, er huset ofte fullt av barn, barnebarn,
familie og venner. – Vi lager god, gammeldags mat hver eneste dag, og hjemmet vårt er et naturlig samlingspunkt for de nærmeste. Når det er jul, tropper det gjerne opp inntil 14 familiemedlemmer for å være med på vår tradisjonsrike og uformelle julefeiring, forteller Turid med et smil.

LYST OG GJENNOMFØRT

Når de ikke har besøk, er hund ekteparets store, felles interesse. For Turid er også hus og interiør en kjær hobby. – Interiørstilen er blandet, men på en slik måte at tingene passer sammen. Vi har lyse farger i alle etasjer, og valgte også en lys kjøkkeninnredning. Jeg liker at helheten virker gjennomført, og noen ganger når jeg inntar frokosten helt for meg selv, er det rett og slett en fryd for øyet å se hvor flott og praktisk vårt nye kjøkken er blitt!

STORKJØKKEN

Kvalitet var viktig da ekteparet Thoresen skulle velge kjøkken, og de var opptatt av å få bedre plass til å lage mat.

– Jeg er veldig fornøyd med kombiovnen, hvor vi både har vanlig stekeovn og mikrobølgeovn; den kommer godt med når vi er mange. Vi valgte også en litt større komfyrtopp som er grei til store gryter, og glassplaten over komfyren er enkel å holde ren, beskriver Turid.

– Dessuten skal det jo være litt moro å få nytt kjøkken, så vinskapet er topp, og diverse løsninger i skuffene er kjekt for ordenssansen, som for eksempel den oversiktlige kjøleskuffen. Uttrekket i gryteskapet er enda en praktisk finesse, likeledes spesialløsningen til kjøkkenmaskinen, avslutter Strai-ambassadør Turid Hanstad Thoresen.