toppbilde toppbilde (mobil)

Tiltak for å hindre spredning av Koronavirus

Vår høyeste prioritet og samfunnsansvar er helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte. Vi følger derfor myndighetenes råd og tiltak for å beskytte ansatte og kunder mot smitte. Vi holder åpent i butikkene, og ønsker å legge til rette for et trygt besøk i våre butikker. Ønsker du ikke å besøke oss fysisk i butikk vil vi gjerne tilby digitale kundemøter over nett.

Vi følger nøye med på Folkehelseinstituttets retningslinjer for at butikkene skal være rene og trygge for ansatte fremover. Alle våre medarbeidere oppdateres fortløpende på rutinebeskrivelser som inneholder klare retningslinjer for hygiene og renhold.

Vi ønsker å forebygge spredning av Koronavirus og har iverksatt en rekke tiltak for å forebygge smitte:

Smitte mellom personer
• Vi holder minimum 1 meter avstand til våre kunder og kolleger.
• Vi unngår all fysisk kontakt, og har sluttet med håndhilsing i denne perioden.
• Før og etter alle kundemøter bruker vi desinfiserende såpe- eller rensemiddel.

 

Lokaler og utstyr
• Steder som er ekstra utsatt skal rengjøres og desinfiseres hyppig hver dag, eksempelvis benkeplater og utstillinger, tastatur og mus, telefoner, toaletter, dørhåndtak og alt av prøvemateriell.

Leveringer

  • Vi fortsetter å holde driften i gang og produksjon og leveransene går nå som planlagt. Pr nå har ikke Coronasituasjonen påvirket våre leveringstider. Vi er i løpende kontakt med våre underleverandører og samarbeidspartnere og vil jobbe hardt for å opprettholde leveringsevne og servicenivå som vanlig.
  • Vi er opptatt av å holde en tett kontakt med våre kunder og alle vil bli oppringt av transportøren før varene blir levert.

 

Monteringer og hjemmebesøk

  • Vi tilbyr montering i disse dager der det er mulig, og for de som ønsker dette. Våre montører ringer alle kunder som det er planlagt montering på fremover slik at dette kan skje under trygge forhold.
  • Dersom noen i husstanden er i karantene, er forkjølet/influensa eller ikke ønsker å få inn montører som avtalt, finner vi nytt avtaletidspunkt for dette.


Vi oppfordrer til å:
• Vaske hender godt og ofte
• Unngå å ta på eget ansikt: øyne, nese og munn
• Host i papirlommetørkle eller albue, aldri i hendene. Kast papirlommetørkleet etter bruk!

Følg ellers Folkehelseinstituttets gjeldende råd, og ta vare på hverandre!

 

Vi er tilgjengelig på mail og telefon!

Har du spørsmål så ta kontakt med din lokale forhandler, du kan ringe eller sende mail direkte fra denne siden

Vi er også tilgjengelig for spørsmål på vår chatfunksjon,  post@strai.no eller vårt sentralbord 47 48 80 00.

Vi tar forbehold om at åpningstidene i butikkene kan bli endret som følge av situasjonen vi er i. Vi oppdaterer nettsiden kontinuerlig og anbefaler deg å sjekke åpningstidene i butikk her

Vi vil gjøre vårt ytterste for at dette skal få minst mulig konsekvenser for våre kunder.