Høstkampanje 2021

Det norske eventyret som startet med strykebrettskap, skopusskrakker og gardintørkere har blitt til de lekreste kjøkken, bad og garderobemøbler til tusenvis av norske hjem.

Nå har vi stor kampanje, og du får 25% rabatt på kjøkken, bad og garderobe*

Miele har «Immer Besser» (alltid bedre) som motto. Dette betyr at de aldri inngår kompromisser når det gjelder kvalitet og levetid.

Nå får du kampanjetilbud på hvitevarer fra Miele.

Se tilbudsbrosjyre

AEG har spesialisert seg på å skape husholdningsmaskiner som forenkler hverdagen din, og som samtidig holder et førsteklasses nivå både i design og funksjon.

Nå får du kampanjetilbud på hvitevarer fra AEG.

Se tilbudsbrosjyre

Vi har gode tilbud på benkeplater

REN LUFT FRA RØROSHETTA

Mange gode tilbud

Førsteklasses kjøleprodukter

Mange gode tilbud

Kokende vann rett fra springen

Mange gode tilbud

Mange gode tilbud

Mange gode tilbud

Mange gode tilbud

Du er hjertelig velkommen inn i en av våre butikker, vi har gjort flere tiltak for at du skal føle deg trygg. Ønsker du heller et videomøte eller en prat på telefonen er det selvfølgelig også mulig.

Alle som bestiller tegnetime blir kontaktet slik at vi blir enige om hvordan dette best mulig kan gjennomføres.

 

*25% rabatt ved kjøp av kjøkkenmøbler for over 50.000,-. Tilbudet er gyldig frem til 18. september med levering innen uke 10 i 2022. Gjelder ikke byggfirma/proffkunder og kan ikke kombineres med andre tilbud/avtaler.

Info & personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info