La deg inspirere!Nyheter 2021

Det norske eventyret som startet med strykebrettskap, skopusskrakker og gardintørkere har blitt til de lekreste kjøkken, bad og garderobemøbler til tusenvis av norske hjem.

7. jan 2021 kl 13:59 Christin Dahl

 

FEMUNDEN 

Femunden har en overflate som gjengir trestruktur og -mønster på en naturtro måte. Her får du det beste fra to verdener: holdbarhet og stabilitet fra slitesterk melamin i kombinasjon med struktur og fargespill slik vi kjenner det fra ekte tre.

Denne modellen får du i 3 ulike melaminfarger: Mørk brun eik dekor, Rustikk eik dekor og Lys eik dekor.

 

SENJA

Ren form, solid utførelse!
Dette er et kvalitetskjøkken som tåler det meste. Senja er produsert i slitesterk høytrykkslaminat med rette endekanter og stramme linjer. Dette er med på å gi kjøkkenet ditt et lekkert og stilrent uttrykk.

Modellen er tilgjengelig i 11 ulike farger. 

 

HVILKE FARGER GJØR DEG GLAD?

Noen mennesker har behov for mange og forskjellige farger i livet sitt, mens andre er strålende fornøyd med å leve i en mer nøytral og sober fargeskala.

Malte kjøkken er i vinden og nå har vi plukket 8 nye, dempede farger til vårt utvalg av 23 standardfarger. Her har du mange muligheter til å sette litt farge på hverdagen! Vi maler også kjøkken i de fleste NSC-farger.

 

ÅPNE HYLLER PÅ KJØKKENET

De lekre nye designhyllene har en moderne og stram form. Lengde og farge på hylleplatene kan vi tilpasse etter dine ønsker.

 

Du er hjertelig velkommen inn i en av våre butikker, vi har gjort flere tiltak for at du skal føle deg trygg.


Ønsker du heller et videomøte eller en prat på telefonen er det selvfølgelig også mulig.

Info & personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info