Hyttekjøkken 2022

 

 

Hyttekjøkken fra Strai

Norsk håndverkshistorie siden 1929

 

Det beste hyttekjøkkenet har et navn

Noen faller for en hyttestil som er litt annerledes enn boligen hjemme. Kanskje litt mer rustikk og nostalgisk. Andre går for en moderne, funksjonalistisk stil. Valget får betydning for hva slags kjøkkenløsning man velger. Strai Kjøkken har kjøkken som passer for alle stilarter.

Hyttekjøkken fra Strai

Selv et nytt kjøkken bør ha lange tradisjoner

Ekte, norsk og varig: Det er verdier vi forbinder med hytteliv. Hytta er familiens samlingspunkt, hvor generasjoner samles og har tid til hverandre. 

Kjøkkenet er hyttas sosiale nav. Her kommer familie og venner sammen rundt bordet. 

Kjøkkenet er hyttas kanskje aller viktigste rom. Strai kjøkken har laget kjøkken til norske hytter og hus i over 90 år. Med solide norske håndverkstradisjoner lager vi kjøkken som er ekte, norske og varige – kjøkken som skaper rammene for det gode hytteliv.

Last ned magasin her

Samle dine nærmeste rundt noe av verdi

Hytteopplevelser skapes i øyeblikket, lagres i minnet og gjenoppleves år etter år. 

Slike  opplevelser er gull verd. Ofte deles de rundt kjøkkenbordet, som er hyttas naturlige møtested. Et Strai Kjøkken er bygd på norske håndverkstradisjoner, med tre fra naturen vår. Det skaper den perfekte atmosfære for å dele nye og gamle opplevelser. 

Gi sofakroken en konkurranse som samlingspunkt

Hånden på hjertet: Hvor ofte ender hyttekvelden med familie og venner der den startet; rundt spisebordet på kjøkkenet?

Hytteeiere har gjort kjøkkenet til noe mer enn et sted å lage mat og vaske opp. For mange har det blitt hyttas viktigste sosiale samlingspunkt. Et sted hvor vi tilbringer kveldene sammen. Kanskje er det fordi vi kommer tettere på hverandre rundt bordet. Tenk på det når du planlegger å bygge ny eller ominnrede gammel hytte. 

Neste generasjon vil takke deg

Ei familiehytte går gjerne i arv fra generasjon til generasjon. Den blir et samlingspunkt for slekt og venner. Foreldre kommer sammen med sine barn – besteforeldre med sine barnebarn. Familiebånd utvikles og forsterkes og hyttedrømmen blir noe man deler med sine nærmeste. Skal du kjøpe hytte eller bygge ny, så bør du derfor tenke langsiktig, minst en generasjon fram.  

Et Strai-kjøkken er bygget for å vare lenge, både bruksmessig og estetisk. Vi velger løsninger og materialer som tåler hard bruk gjennom mange år, og bygger kjøkken som holder seg vakre og stilsikre, tross skiftende trender. Vi i Strai Kjøkken skaper gode omgivelser for mennesker. Omgivelser som også kommende generasjoner kan leve og trives i. 

Drømmer du om nytt kjøkken, bad eller garderobe? 

Våre dyktige konsulenter er med deg gjennom hele prosessen, fra planlegging til ferdig montert. 
De skreddersyr den perfekte løsningen - akkurat slik du drømmer om. 

 

Info & personvern Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info