toppbilde toppbilde (mobil)

Hvorfor velge en garderobe fra Strai?

I 90 år har vi produsert og levert kvalitetsprodukter til fornøyde kunder. Vår erfaring, kompetanse og gode renommè gjør at det er trygt for deg å velge Strai.

NORSK KVALITET SIDEN 1929

Strai Kjøkken er en norsk heleid familiebedrift med stolte tradisjoner tilbake til 1929. Vi er i dag en av Norges fremste produsenter av kjøkken, bad og garderobe. 

STORT UTVALG

Vi har et stort utvalg av lekre fronter og løsninger i kombinasjon med tekniske detaljer og ekstrautstyr, velg din personlige stil.

VELG FARGE

Vi maler og beiser garderoben i din favorittfarge. Vi har et bredt utvalg av standardfarger og leverer også i NCS-farger.

 

MONTERING

Alle skrog leveres ferdig sammensatt slik at det gir bedre stabilitet, og gjør monteringen enklere. Vi har også knyttet til oss montører med god erfaring dersom du ønsker hjelp til montering. 

 

DESIGN OG LØSNINGER

Vi har fokus på design og funksjonalitet. Våre lekre designskuffer har fulldemping og praktiske innredningsløsninger. Vi leverer også skyvedørsgarderobe fra Rival – se katalogen her

 

DYKTIGE KONSULENTER

Vi har erfarne konsulenter som hjelper deg igjennom hele prosessen fra planlegging av din fremtidige garderobeløsning til ferdig montering. 

Book en tegnetime her! Helt uforpliktende og gratis.